Katten voor Dummies

Kattenboek - Katten voor dummies

Katten voor Dummies is de ultieme KATalogus met vakkundig advies over het kiezen en trainen van je kat, met onderwerpen als het begrijpen van kattengedrag en medische kwesties en hoofdstukken die gaan over de optimale zorg voor de levens van je kat – alle negen!

Over de auteurs
Gina Spadafori is columniste met vele publicaties op haar naam, essayist voor pets.com en de auteur van Dogs For Dummies en Birds For Dummies.

Paul D. Pion, ACVIM-gediplomeerd dierenarts, is een internationaal erkend veterinair cardioloog en voorzitter van het Veterinary Information Network.

Recensie

Voor elke kattenliefhebber herkenbare, maar ook nieuwe informatie. Er worden adviezen gegeven met betrekking tot het leven, de gezondheid, gedrag en verzorging van katten, en wat te doen in noodgevallen. Het geheel is met humor en kennis geschreven. De inhoudsopgave alsook het register is uitgebreid. Door middel van pictogrammen komt men snel aan informatie. Aan het eind een aantal kleurenfoto’s; de overige foto’s zijn in zwart-wit. Auteur Pion is dierenarts, Spadafori is columniste/auteur. Verschijnt in de bekende serie ‘… voor Dummies’.

  • € 18,00
  • Nederlandstalig
  • 384 pagina’s
  • 9789043008174
  • december 2003
Bekijk op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *