Kattenverzekering

Iedereen wil zijn kat of kitten de beste zorg geven, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als mensen kunnen huisdieren ziek worden of een ongeluk krijgen.

De kosten van de dierenarts kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Je kunt je kat of kitten al voor een paar euro per maand laten verzekeren. De meest voorkomende behandelingen en kosten worden dan vergoed. Met een kattenverzekering of kittenverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de rekening van de dierenarts.

Klik hieronder op het gewenste vak voor meer informatie, een vrijblijvende berekening van uw premie of voor het afsluiten van een verzekering voor je kat (of hond). De aangeboden huisdierenverzekeringen zijn van Petsecur, Ohra, InShared en Aegon.

Petsecur Huisdierenverzekering

PetSecur is de huisdierenverzekering voor baasjes. Door de Onderlinge Waarborg houd je samen met andere baasjes de premies laag.

Lage premies, complete dekking, geen gedoe.

Je hebt al een basisdekking vanaf € 9,40.

OHRA Huisdierenverzekering

Dé huisdierenverzekering voor Minoes.

Elk ras en elke kruising welkom, vrije keuze in dierenarts en altijd een scherpe premie.

Wist je dat er in Nederland al tienduizenden honden en katten rondlopen met een OHRA Huisdierenverzekering?

Je hebt al een basisdekking vanaf € 12,28.

Inshared dierenverzekering

Ook úw kat is in goede handen bij InShared. Met onze goedkope Dierenverzekering, bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter. Aanvullend is er Huisdier & zorg. En bent u extra voorzichtig met uw dier? Dan verdient u er uiteraard ook Beloningspunten mee.

Je hebt al een basisdekking vanaf € 4,38.

Aegon Huisdierenverzekering

Met de huisdierenverzekering van Aegon verzekert u uw hond of kat van de beste zorg. Als er onverhoopt iets gebeurt, hoeft u zich over geld geen zorgen te maken. U kiest zelf naar welke dierenarts u in Nederland gaat. De rekening stuurt u naar ons.

Wij vergoeden tot maar liefst 2.500 euro per jaar.
Je hebt al een basisdekking vanaf € 10,16.