• Huisdierenverzekeringen
 • Huisdierenverzekeringen

 • Iedereen wil zijn huisdier de beste zorg geven, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als mensen kunnen huisdieren ziek worden of een ongeluk krijgen.

  De kosten van de dierenarts kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Je kunt je huisdier al voor een paar euro per maand laten verzekeren. De meest voorkomende behandelingen en kosten worden dan vergoed. Met een huisdierenverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de rekening van de dierenarts.

  Klik hieronder op het gewenste vak voor meer informatie, een vrijblijvende berekening van uw premie of voor het afsluiten van een verzekering voor je kat of hond. De aangeboden huisdierenverzekeringen zijn van Ohra, PetPlan, InShared, en Verzekeruzelf.

 • Reaal Dier&Zorg

  De meest complete basisverzekering voor je kat. Reaal vergoed o.a. castratie en sterilisatie, €65 preventieve zorg per jaar, operaties van heupen en ellebogen. Al meer dan 280.000 huisdiereigenaren gingen je voor.

  Premie berekenen

 • OHRA Huisdierenverzekering

  Dé huisdierenverzekering voor Minoes. Elk ras en elke kruising welkom, vrije keuze in dierenarts en altijd een scherpe premie. Wist je dat er in Nederland al tienduizenden honden en katten rondlopen met een OHRA Huisdierenverzekering?

  Premie berekenen

 • Petplan Huisdierenverzekering

  Met Petplan kiest u voor de meest complete huisdierenverzekering met uitgebreide vergoedingen. U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor uw huisdier vanaf het BASIS Pakket.

  Premie berekenen

 • Inshared dierenverzekering

  Ook úw kat is in goede handen bij InShared. Met onze goedkope Dierenverzekering, bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter. Aanvullend is er Huisdier & zorg. En bent u extra voorzichtig met uw dier? Dan verdient u er uiteraard ook Beloningspunten mee.

  Premie berekenen

 • Katten verzekering Image Banner 250 x 250
 • Verzekeruzelf Kattenverzekering

  Dat een kat negen levens heeft, is natuurlijk een fabeltje. Ook uw kat kan een ongeluk of ziekte krijgen, en dan kunnen de kosten flink oplopen. Bij Verzekeruzelf.nl kunt u uw kat daarom verzekeren met de kattenverzekering. Op het moment dat het nodig is, ontvangt uw kat dan de juiste medische zorg.

  Premie berekenen