• Kattenverzekering
 • Kattenverzekering

 • Iedereen wil zijn kat of kitten de beste zorg geven, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Net als mensen kunnen huisdieren ziek worden of een ongeluk krijgen.

  De kosten van de dierenarts kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Je kunt je kat of kitten al voor een paar euro per maand laten verzekeren. De meest voorkomende behandelingen en kosten worden dan vergoed. Met een kattenverzekering of kittenverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de rekening van de dierenarts.

  Klik hieronder op het gewenste vak voor meer informatie, een vrijblijvende berekening van uw premie of voor het afsluiten van een verzekering voor je kat (of hond). De aangeboden huisdierenverzekeringen zijn van Ohra, Aegon, PetPlan, InShared en HEMA.

 • OHRA Huisdierenverzekering

  Dé huisdierenverzekering voor Minoes. Elk ras en elke kruising welkom, vrije keuze in dierenarts en altijd een scherpe premie. Wist je dat er in Nederland al tienduizenden honden en katten rondlopen met een OHRA Huisdierenverzekering?
  Je hebt al een basisdekking vanaf € 12,28.

  Premie berekenen

 • Petplan Huisdierenverzekering

  Met Petplan kiest u voor de meest complete huisdierenverzekering met uitgebreide vergoedingen. U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen. Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor uw huisdier vanaf het BASIS Pakket.

  Premie berekenen

 • Inshared dierenverzekering

  Ook úw kat is in goede handen bij InShared. Met onze goedkope Dierenverzekering, bent u verzekerd voor ongelukken met uw trouwe viervoeter. Aanvullend is er Huisdier & zorg. En bent u extra voorzichtig met uw dier? Dan verdient u er uiteraard ook Beloningspunten mee.
  Je hebt al een basisdekking vanaf € 4,38.

  Premie berekenen

 • Aegon Huisdierenverzekering

  Uw huisdier is uw maatje. Wij begrijpen dat u voor uw trouwe metgezel de beste zorg wilt. Met de huisdierenverzekering van Aegon verzekert u uw hond of kat van de beste zorg. Bij ziekte of bij een ongeval. Als er onverhoopt iets gebeurt, hoeft u zich over geld geen zorgen te maken. U kiest zelf naar welke dierenarts u in Nederland gaat. De rekening stuurt u naar ons. Wij vergoeden tot maar liefst 2.500 euro per jaar.
  Je hebt al een basisdekking vanaf € 10,16.

  Premie berekenen

 • HEMA Kattenverzekering

  Je wilt jouw hond of kat alle zorg en aandacht geven. Met de dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw hond of kat onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto's, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.
  Je hebt al een basisdekking vanaf € 10,03.

  Premie berekenen