• Storingen, werkzaamheden en mededelingen
 • Storingen, werkzaamheden en mededelingen

 • Storingen en mededelingen

  Van tijd tot tijd vinden er updates plaats aan zowel de software op De Kattensite als aan de content van de website. Updates, wijzigingen en eventuele technische storingen die van invloed zijn op de bezoekerservaring worden op deze pagina gemeld.

 • In de nacht van 18 op 19 oktober 2020 - tussen 23:00 en 06:00 uur serveronderhoud

  M.b.t. kernelupdates zal in de nacht van 18 op 19 oktober 2020 de onderliggende hardware van de server geupgrade worden. De upgrade zal tussen 23:00 en 06:00 uur worden uitgevoerd. De verwachte downtime zal ongeveer dertig minuten bedragen. Tijdens de upgrade is het niet mogelijk de website en/of het forum te bezoeken. Mocht de update onverkoopt langer duren, dan zal dit worden gemeld op onze Facebookpagina.

 • 3 september 2018 - tussen 9:00 en 12:00 uur serveronderhoud

  M.b.t. kernelupdates zal maandag 3 september 2018 de onderliggende hardware van de server geupgrade worden. De upgrades zullen in de ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur worden uitgevoerd. De verwachte downtime zal ongeveer vijf tot tien minuten bedragen.

 • 30 januari 2018 - 00:10 uur: Forum update

  Er is een nieuwe update van de forumsoftware geïnstalleerd. Tijdens het updaten was het forum tijdelijk niet bereikbaar. De update was om 01:50 uur voltooid.

 • 17 december 2017 - Afbeeldingen

  Na wat aanpassingen op de server worden een aantal afbeeldingen op de website niet geladen. We proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. [Opgelost]

 • 27 november 2017 - Forumonderhoud

  Forumsoftware
  Vandaag is het forum flink wat uren uit de lucht geweest wegens onderhoud. Na het vernieuwen van onze gehele website, was het eindelijk de beurt aan de verouderde forumsoftware. Omdat de nieuwe forumsoftware volledig opnieuw is gemaakt, is deze ook niet meer compatibel met de oude versie. Hierdoor zijn de kleuren en het template komen te vervallen. De eerstkomende periode zullen we het dan ook met het standaard blauwe forum moeten doen, maar langzaamaan zullen we de kleuren weer terugveranderen in de staat die we gewend waren (min of meer).

 • 23 januari 2017 - De Kattensite volledig vernieuwd

  In de afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om achter de schermen de website van De Kattensite te vernieuwen. De nieuwe website is van de grond af opnieuw gemaakt en gestyled en zal niet alleen via de desktop goed bereikbaar zijn, maar ook via een tablet of smartphone.

  Verwijderde onderdelen
  De Fotogallery en het Weblog zullen gaan verdwijnen. De Fotogallery, omdat die software hevig verouderd is en niet meer in ons nieuwe model past en ook omdat de aanloop er naartoe teruggelopen is vanwege de ouderwetse gebruikersinterface. Het Weblog zal geintegreerd worden in de nieuwe website.

  Forumsoftware
  Aan het forum zal nu nog niets veranderen, maar omdat de allernieuwste versie van de forumsoftware ook onvermijdelijk een verandering in het uiterlijk teweeg zal brengen, zal ook het forum er binnenkort anders uit gaan zien. Maar zover is het nog niet.

  Omzetting
  Vandaag is de nieuwe website op de plek van de huidige website gezet worden en dat heeft helaas wat downtime veroorzaakt waarbij de website niet bereikbaar was. Inmiddels staat alles op de juiste plek en er zijn geen fouten geconstateerd. Eventueel gevonden fouten kunnen doorgegeven worden mbv ons contactformulier.

 • 15 december 2016 - De Kattensite verhuist naar een nieuwe server

  Om met de tijd mee te gaan verhuist De Kattensite weer naar een nieuwe server met nieuwere software. De verhuizing zal hopelijk net als de laatste keer slechts zo'n 45 minuten in beslag nemen.

 • 23 december 2015 - E-mail naar Hotmail weer mogelijk

  Microsoft heeft helaas besloten een groot aantal IP adressen zonder duidelijke aanleiding te blokkeren, waaronder het IP-adres van De Kattensite. Hierdoor is het voor De Kattensite niet mogelijk mail te versturen aan Hotmail-adressen of andere accounts die behoren bij Microsoft.

  Dat betekent dat wanneer je je registreert op ons forum met een Hotmail-account, je de activatiemail niet zult ontvangen en inloggen op ons forum niet mogelijk is. Registreer je dus met een ander e-mailadres, bijv. van Gmail.

  Wij hebben inmiddels e-mailcontact opgenomen met Microsoft om de-listing aan te vragen. Het is momenteel nog niet duidelijk hoelang deze blokkade gaat duren. Op deze pagina houden we je op de hoogte.

 • 16 januari 2015 - Forum onbereikbaar

  Vanmiddag werd ons kattenforum geplaagd door een gecrashte tabel in de database, waardoor het onmogelijk was het forum te gebruiken. Momenteel werken wij aan een oplossing om dit zsm te verhelpen.

  Update:
  Ons kundige hostingbedrijf heeft de fout inmiddels verholpen

 • 7 april 2013 - Forum onbereikbaar

  Vanochtend werd ons kattenforum geplaagd door een gecrashte tabel in de database, waardoor het onmogelijk was het forum te gebruiken. Inmiddels is de tabel weer gerepareerd en werkt het forum weer. Mochten er zich nog fouten voordoen, dan horen wij dit graag zsm via de e-mail of Facebook.

 • 23 oktober 2011 - E-mail Hotmail/Live Mail blokkade opgeheven

  De eerder gemelde storing m.b.t. de blokkade van De Kattensite mail naar Hotmail/Live Mail is opgeheven. Alle e-mail komt na testen weer aan bij de gebruikers. Echter, gebruikers die zich tijdens de blokkade hebben geregistreerd op ons forum, hebben het activatiebericht niet ontvangen. wanneer u zich in de laatste paar dagen hebt aangemeldt en het activatiebericht is niet ontvangen, neemt u dan via de e-mail contact met ons op, dan zullen we het direct verhelpen.

 • 22 oktober 2011 - E-mail naar Hotmail en Live Mail geblokkeerd

  Alle post die momenteel vanuit De Kattensite wordt verstuurd naar een Hotmail- of Livegebruiker, zal helaas niet aankomen.

  Wegens een onbekende oorzaak is het momenteel niet mogelijk voor Hotmail- of Live e-mailgebruikers om zich met een Hotmail- of Live e-mailadres te registreren op ons forum. Ook de reeds geregistreerden met zo'n adres zullen geen automatische berichten meer kunnen ontvangen die door ons forum worden verstuurd, bijv. wanneer zij zich hebben geabonneerd op een topic dat zij willen volgen.

  Daarnaast kan iedereen een mail vanuit Hotmail/Live naar ons sturen, maar als u geen alternatief antwoordadres (elk ander geldig e-mailadres buiten Hotmail of Live) in de mail zet, kunnen wij u momenteel niet beantwoorden.

  Wij proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen, maar kunnen nog geen datum noemen omdat een deel van de afhandeling bij Microsoft ligt.