Het geheim van de kat

Kattenboek - Het geheim van de kat

Het geheim van de kat ontrafeld Hoe zijn katten gedomesticeerd? Waarom zoeken ze juist gezelschap van mensen die niets van ze moeten hebben? Houdt je kat wel van je? Is spinnen echt een teken van welbevinden? Waarom is een kat zo moeilijk te trainen? Hoe ziet de kat er over vijftig jaar eigenlijk uit?

Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in dit zeer informatieve boek van kattenexpert John Bradshaw. Het geheim van de kat is een synthese van alles wat we over de kat te weten zijn gekomen. De auteur volgt de evolutie van de kat van roofdier tot gedomesticeerde metgezel en laat zien hoe mens en kat al zeker achtduizend jaar samenleven. John Bradshaw besteedt in zijn nieuwste boek ook veel aandacht aan de verklaring van een aantal gevallen van opmerkelijk kattengedrag.

Het boek, nu al aanbevolen door kattendeskundigen, is onmisbaar voor iedereen die een kat heeft. Zijn boek is zeer toegankelijk geschreven, bevat handige tips en staat boordevol interessante feiten. The Guardian John Bradshaw is directeur van de Anthrozoology Institute aan de University of Bristol. Eenzelfde instituut richtte hij op aan de University of Southampton. Hij schreef het alom gewaardeerde “Dit is de hond”.

  • € 17,50
  • Nederlandstalig
  • 416 pagina’s
  • 9789046815144
  • oktober 2013
Bekijk op bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *