Kat al drie weken aan het sukkelen, ten einde raad

Als je denkt dat er iets mis is met je kat, bel dan eerst even de dierenarts(assistente) voor advies. Want al zijn er op het forum veel mensen met ervaring, een juiste diagnose kan alleen gesteld worden door een dierenarts.
Gebruikersavatar
castratenkoor
Tijger
Tijger
Berichten: 9401
Lid geworden op: 07 mar 2010 09:59
Locatie: prov.Utrecht
Contacteer:

Re: Kat al drie weken aan het sukkelen, ten einde raad

Bericht door castratenkoor »

Misschien een neurologisch probleem?
Laatst gewijzigd door castratenkoor op 13 aug 2016 12:25, 1 keer totaal gewijzigd.
5-koppig-koor+knagers BasJipWilmaWanda
**KeesFritzGuusSjaakBramJoepThijsTimoBobDouweBolleRik**
Teun '09 Maks '10 Luuk '13 Teske '14 Clarie '16
Wistaire
Huiskat
Huiskat
Berichten: 16
Lid geworden op: 25 jan 2016 17:36

Re: Kat al drie weken aan het sukkelen, ten einde raad

Bericht door Wistaire »

Hoi NatashT,

Bij de volgende controle is er weer een echo gemaakt waarbij de afwijkende structuren ineens nergens meer te zien waren. Volgens de DA is het misschien vet weefsels geweest, ze heeft misschien wel 15-20 minuten gezocht maar ze waren nergens meer te vinden. De nier was nog steeds afwijkend. We hebben daarna nog een aantal keer urine ingeleverd, de laatste keer was de urine helemaal ok. Ik ben van plan om eens in de 2 maanden wat urine in te leveren om de nieren in de gaten te houden.

Het nier dieet eet Noah nu op de meesten dagen prima op, dus daar gaan we mee verder.

Wat de ticks betreft wist onze dierenarts ook niet veel, alleen dat als het erger werd we eventueel door konden naar het medisch centrum. Op dit moment heeft Noah de ticks nog wel, maar wel een stuk minder. Een tijdje geleden kon Noah van de een op de andere dag zijn linker oog niet meer sluiten, weer naar de DA maar niet echt iets te vinden. Hij had een flinke snee in zijn tandvlees, dus waarschijnlijk gevochten. Waarom zijn oog niet meer sloot kon de DA niet zeggen. Na een week of twee is dit weer weg getrokken, soms zie je nog dat zijn linker oog wat langzamer sluit dan de rechter.

Soms heeft hij nog last van buikklachten, dan weer obstipatie dan weer diaree... erg lastig om daar de laxatract op af te stellen. Verder is Noah op het moment weer de oude en rent hij weer door het huis en de tuin, dus afkloppen dat dit zo nog een hele poos blijft!

Groetje,
Wistaire
Plaats reactie