Update drama asiel Maasmechelen!!

Voor overige vragen over de kat die niet onder een andere categorie passen.
Gesloten
Sofieke
Kitten
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 jan 2007 12:00
Locatie: Diest

Update drama asiel Maasmechelen!!

Bericht door Sofieke »

23-03-2007
Zwarte dag: asiel Maasmechelen komt weg
Vandaag kregen we( http://www.zwerfkat.com) deze trieste mededeling voor ogen:
"Wij hebben bericht ontvangen van de Procureur des Konings dat uw strafklacht lastens de heer K. en het dierenasiel werd geseponeerd.
Uit lezing blijkt dat de Procureur ondermeer onvoldoende bewijzen heeft weerhouden en geen reden ziet om verdere vervolging na te streven."

Dit betekent dus dat het asiel (voorlopig!!) in haar handjes mag wrijven. Even een verfrissing: Dobermann affaire

Dit is te schandalig voor woorden: er zijn keiharde bewijzen, maar de strafklacht wordt simpelweg geseponeerd! In wat voor een wereld leven we toch.... ook wij zullen deze zaak op de voet blijven volgen, want dit kan gewoonweg niet meer waar zijn.... wat een harde domper.
Gebruikersavatar
Admin
Administrator
Administrator
Berichten: 1913
Lid geworden op: 18 mar 2003 01:33
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Bericht door Admin »

Sofieke,

Je bericht is erg onsamenhangend en persoonlijk begrijp ik je bericht niet. Wat is precies de reden dat je dit bericht hier op het forum zet? Je eerdere berichten op http://www.dekattensite.nl/phpBB2/viewt ... p?p=317808 en op http://www.dekattensite.nl/phpBB2/viewt ... p?p=317807 waren ook niet passend voor op een forum (lees: dit forum) en heb ik gewijzigd.

Overigens lijk je dit forum te gebruiken als een 'zeepkist' voor zwerfkat.com, aangezien je met de lopende discussies niet meedoet. Graag in het vervolg deze berichtgeving op zwerfkat.com laten staan, ajb., aangezien het hier weinig tot geen toegevoegde waarde lijkt te hebben.

Alvast bedankt.
"We moesten de kinderen helaas wegdoen, omdat onze katten allergisch bleken te zijn."
Gesloten