Nieuw op dit forum? Lees dit bericht dan eerst

Beste bezoeker, welkom op het forum van De Kattensite. Als je op zoek bent naar informatie over je kat, dan zit je hier goed. De meeste vragen die je kunt hebben staan reeds beantwoord, maar mocht je een nieuwe vraag willen stellen, wordt dan eerst even lid van dit gratis forum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Admin
Administrator
Administrator
Berichten: 2076
Lid geworden op: 18 mar 2003 01:33
Locatie: Den Haag
Contacteer:

Nieuw op dit forum? Lees dit bericht dan eerst

Bericht door Admin »

Nieuwe leden / Gasten

Als gastbezoeker heb je toegang tot alle forums die over de kat gaan. Je kunt alle gestelde vragen en antwoorden daarop bekijken en daarvoor hoef je geen lid te zijn. Er zijn echter veel meer forums beschikbaar als je je hebt geregistreerd (Café, een Humor-sectie, foto-albums etc.). Als je de rest van de forums wilt bezoeken, op een bericht wil reageren of een nieuw onderwerp wil starten, zul je je eerst moeten te registreren. Gelukkig is dat gratis en zo gebeurd.

Heb je besloten je te registreren, lees na registratie dan eerst even de forumregels, zodat je weet hoe alles hier reilt en zeilt.

Voor nieuwe leden zijn de volgende dingen "belangrijk":
  • Nieuw geregistreerde gebruikers kunnen berichten plaatsen, maar wegens de vele spam die een ware plaag is op vele fora, moet het eerste bericht door de admin worden goedgekeurd. Zodra het eerste bericht eenmaal is goedgekeurd, hoeven verdere berichten niet meer te worden gekeurd en worden deze direct geplaatst.
  • Het "Aantal berichten" wordt alleen geteld voor berichten die gepost worden in de "Alles over de kat"-subforums.
  • Je kunt je aanmelden bij de "Vaste Gebruikersgroep" wanneer je 10+ berichten bij je naam hebt. In deze "Vaste Gebruikersgroep" heb je dan o.a. de volgende extra voorrechten.
  • Het direct op het forum plaatsen van foto's kan hier niet. Je dient je foto's dus eerst ergens anders te plaatsen en dan via een link met de tags [img]fotourl[/img] in een post te plaatsen. Bekende foto-sharing sites zijn:
"We moesten de kinderen helaas wegdoen, omdat onze katten allergisch bleken te zijn."
Plaats reactie