Joep en Joris bijvoeren

Dagelijkse hoeveelheid, merken kattenvoer, versvoedingen, dieetvoer, etc.
Gebruikersavatar
nellebel
Tijger
Tijger
Berichten: 5515
Lid geworden op: 27 sep 2010 07:59
Locatie: venray

Re: Joep en Joris bijvoeren

Bericht door nellebel »

te oud om te socialiseren?? wist niet dat dat op die leeftijd al was. guusje en gijs waren ook 3 maanden toen ik ze uit het asiel haalde. zwerfkatjes, niet gesocialiseerd en net binnen, dus die waren toch ook al 12 weken zeker. nu zijn ze 4 jaar jong. tuurlijk blijven ze hun trauma's meedragen, maar kan niet zeggen dat ik geen sociale katjes heb. bepaalde dingen inderdaad gemist in hun vroege jeugd maar daarom zeker nog wel fantastische dankbare lieve katjes in huis
groetjes wendy en pootje van Guusje en Gijs. neusje van mijn engeltjes Nellie, Sjefke en wonder Flippie, en mijn allerkleinste engeltje Odie
Natascha001
Huiskat
Huiskat
Berichten: 76
Lid geworden op: 01 dec 2012 06:43

Re: Joep en Joris bijvoeren

Bericht door Natascha001 »

Hier lopen er ook 3 rond, twee die rond de 10 weken waren en eentje rond de 3 maanden toen ze gevangen werden. Eentje vind veel nog steeds eng, maar is happy in huis. Het hangt ook een beetje af waar ze gevangen zijn en of er enige vorm van interactie met mensen is geweest. Degene van 3 maanden is op een camping gevangen, dus had interactie met mensen en dat zie je ook wel terug.
Persoonlijk zou ik de zwerfkittens het voordeel van de twijfel geven en een poging wagen om ze te socialiseren. Ik zie ze nu echter niet en kan niet beoordelen hoe angstig ze zijn. Diep in mijn hart hoop ik dat de kittens denken het is toch wel fijn hier en dat de stichting ze alsnog naar een gastgezin brengen voor socialisatie.
Knuffel van Roady, Pepper, Odie en Peewee
Natascha001
Huiskat
Huiskat
Berichten: 76
Lid geworden op: 01 dec 2012 06:43

Re: Joep en Joris bijvoeren

Bericht door Natascha001 »

Even een update om dit topic netjes af te ronden al wordt het een beetje off-topic. Ik heb begrepen dat de kittens die in september zijn gevangen, zijn gecastreerd en teruggeplaatst.

Het betere nieuws is dat ik sinds 4 dagen, 2 kittens van het 3de nestje in huis heb. Aangezien deze kittens op mij reageerde wanneer ik kwam voeren, kreeg ik de mogelijkheid om ze in huis te nemen. Ze zijn nu geschat op 13 weken. Socialisatie wordt daarom een uitdaging. Gelukkig krijg ik hulp via mail van de stichting waar onze katten vandaan komen en van een stichting in het zuiden van het land/ België. Het is geen opvang voor het asiel, want dat wil het asiel niet. Straks dus zelf op zoek naar een huisje voor hun.

Helaas is mams nog steeds niet gevangen. Het nieuwe jaar gaan ze opnieuw proberen. Blijf nog steeds 2 keer per week voer neer leggen. Ondertussen is het niet alleen meer Joep en Joris die daar lopen, maar zijn het er nu 8. Of wie weet nog meer. :cry:
Knuffel van Roady, Pepper, Odie en Peewee
Dorien66

Re: Joep en Joris bijvoeren

Bericht door Dorien66 »

Fijn dat je je zo om ze bekommert!
Gebruikersavatar
Dinky
Tijger
Tijger
Berichten: 6861
Lid geworden op: 12 jul 2012 11:26

Re: Joep en Joris bijvoeren

Bericht door Dinky »

Wat jammer dat jullie mam nog niet te pakken hebben gekregen :-(
Wel fijn dat jij je toch over twee hummels kan ontfermen
Iza 2 augustus 2022
Jop 24 juli 2022

Foto album

Dinky (2 juli 2006 - 14 september 2022)
Plaats reactie