help!

Kammen, kattennagels knippen, vlooienmiddel, wormenkuur toedienen bij een kat, etc.
Gebruikersavatar
castratenkoor
Tijger
Tijger
Berichten: 9405
Lid geworden op: 07 mar 2010 09:59
Locatie: prov.Utrecht
Contacteer:

Re: help!

Bericht door castratenkoor »

Teun is hier een keer in het aquarium gesprongen. verder niks aan gedaan, droogt van zelf. In de ren zit hij ook wel in de plenzende regen, dan schudt hij zich uit en na een uurtje zie je er niks meer van.

Als je huis lekker warm is droogt ze vanzelf. Fijn dat ze het zo goed toeliet.
5-koppig-koor+knagers BasJipWilmaWanda
**KeesFritzGuusSjaakBramJoepThijsTimoBobDouweBolleRik**
Teun '09 Maks '10 Luuk '13 Teske '14 Clarie '16
Sonnet
Huiskat
Huiskat
Berichten: 38
Lid geworden op: 14 nov 2012 22:26

Re: help!

Bericht door Sonnet »

jennli schreef:Fijn dat jullie haar goed hebben kunnen wassen. Zolang het lekker warm is in huis droogt ze vanzelf wel lekker op. Van de week is Cayleighpoes per ongeluk in een vol bad gevallen en had ook een natte buik. Ze wilde uit het bad drinken en kukelde er op eens in. Het droogde vrij snel ondersteunt door veel gepoets van haar zelf.
Dat heb ik ook pas gehad, Kobus, onze Siamees, kwam steeds gezellig op de rand van het bad zitten als een van ons aan het badderen was. Ons bad zit echter in een nis en aan een kant heeft het een héél smal randje. Dat ging altijd goed, maar een paar weken geleden gleed hij uit en 'plons!'. Helaas zat ik in het bad en gebruikte Kobus vooral zijn nagels om eruit te komen....

Kobus is dus overduidelijk geen fan van water, Bunker daarintegen gaat in het bad staan als het leeg loopt, zodra het water buikhoogte of minder is springt hij erin, dan kan hij de draaikolk bij de afvoer goed zien. Bunker is dan ook heel makkelijk te wassen.
JenniiCelest

Re: help!

Bericht door JenniiCelest »

Blij dat je het er af hebt kunnen wassen zonder bijt of krabwonden op te lopen! Ach ja sommige katten houden van water en sommige niet. Mijn vaders eerste kat Jenevre hield echt van water, als je bezig was met water sprong hij het liefste meteen in de wasbak en hij ging ook mega graag mee douchen. Dat mocht dan niet vanwege de shampoo en dan ging hij heel zielig zitten miauwen.
Pleuntje daarentegen sprong een keer in een halfvolle douchebak en wist niet hoe gauw ze eruit moest komen haha!
Maxim
Huiskat
Huiskat
Berichten: 44
Lid geworden op: 23 dec 2012 01:42

Re: help!

Bericht door Maxim »

Ze is zelf tegen de verwarming aan gaan liggen dus ze was snel goed droog. Ze ruikt nu trouwens nog steeds vaag naar mn heerlijke parfum..
Plaats reactie