Dacht dit gewoon even in porties te snijden met een broodmes met grove kartels maar dat viel vies tegen!
Op deze manier is het geen optie om het regelmatig als gezond extraatje te geven

Nou heb ik al even rondgekeken op internet. Meeste mensen laten het eerst ontdooien, snijden het dan en stoppen het vervolgens terug in de vriezer met als notie dat dit voor gezonde honden geen kwaad kan. Maar een kat is natuurlijk geen hond.
Kwam al tegen dat er ook iemand was die een elektrisch broodmes gebruikte maar dit elektrische broodmes er ook na een tijdje mee op hield.
Omdat ik het als gezond extraatje wil geven heb ik zo'n worst natuurlijk niet in twee dagen op (wat de tijd is dat het goed zou blijven in de koelkast).
Zit er nu dus over te denken om misschien zo'n takkenzaag aan te schaffen. Na een tijdje zal ik het aanschafbedrag daarvan er wel uit hebben. Betaalde tot nu toe voor 5 blikjes schesir 4,50 en voor een rol Tinlo van 4 porties betaal ik slechts 1,90.
Zijn er hier mensen die ervaring hebben met zo'n takkenzaag?
Natuurlijk zijn andere tips ook van harte welkom!