Pagina 1 van 1

Spelregels reviews

Geplaatst: 07 dec 2009 13:53
door Admin
Spelregels
In het forum Reviews kun je je ervaringen kwijt m.b.t. bedrijven en instellingen die met katten te maken hebben. Voorbeelden hiervan zijn o.a. dierenartsen, webwinkels, asielen, opvangen, bemiddelingsbureau's, dierenwinkels, fokkers enz.


Voorwaarden
  • Berichten kunnen mogelijk door Admin/moderator aangepast worden m.b.t. de hieronder genoemde voorwaarden.
  • Dit forum zal alleen bruikbaar zijn als de leesbaarheid ervan behouden blijft. Houd je berichten daarom bondig en to-the-point.
  • Plaats geen persoonsnamen, -adressen of -telefoonnummers. Het bedrijf wordt beoordeeld, niet de individuele personen.
  • Hou het netjes, niet vloeken, schelden of andere flame-berichten plaatsen.
  • Plaats geen ongefundeerde klaagzang, maar onderbouw je review met bronnen of bewijs.
Uitnodiging tot weerwoord
Het is mogelijk dat een bedrijf of dienst dat in dit reviewforum wordt behandeld graag met de plaatser in gesprek gaat of een weerwoord wil plaatsen op eventuele gemelde klachten. Dat is mogelijk en wordt door ons op prijs gesteld, tenzij zo'n discussie uitmondt in een welles-nietes discussie.

Reviewverzoek
Om dit forum bruikbaar en overzichtelijk te houden is het niet mogelijk zelf een topic te openen. Net zoals in het forum Kattenfoto's dien je een reviewverzoek voor een bedrijf/instelling in te dienen middels een berichtje in het topic met de titel "Reviewverzoek". Zet daarin:
  • de bedrijfsnaam
  • vestigingsplaats
  • omschrijving activiteiten (dus wat het voor bedrijf is)

Beoordeling
Zodra het verzoek is goedgekeurd verschijnt deze als poll in dit forum. Elke pollvraag van ieder topic zal gelijk zijn, en is namelijk de beoordeling in punten van 0 t/m 5 die je het bedrijf geeft.


Jouw ervaringen
Als je een beoordelingscijfer hebt gegeven, zul je ook je ervaring met het bedrijf moeten geven. De opbouw daarvan is als volgt (kopieer onderstaande opsomming in een nieuw bericht onder de betreffende review en vul het zo volledig mogelijk in en zet je tekst i.p.v. de puntjes):

Mijn ervaring met dit bedrijf/instelling is:
...

Pluspunten in enkele woorden:
- ...

Minpunten in enkele woorden:
- ...