Sitemap | Contact 
Zooplus - Alles voor uw kat - Gemakkelijk, snel en goedkoop
website     |     shop     |     kattenfoto's     |     kattenvideo's     |     facebook     |     twitter     |     youtube     |     kattennieuws    
Het is nu 23 nov 2017 06:13

Alle tijden zijn GMT + 1 uurTaal:
Kattenforum De Kattensite - Registratie

WANNEER JE NA REGISTREREN GEEN ACTIVATIEMAIL ONTVANGT. (Registratie met een Hotmail- of Outlook-account wordt afgeraden)
Normaal gesproken ontvang je automatisch een activatiemail met daarin je inloggegevens voor ons forum. Soms, bijv. door ingestelde spamregels in je e-mail, wordt de mail niet bij je bezorgd of eindigt deze in de prullenbak. In dat geval kun je ons via Contact op onze website www.dekattensite.nl een verzoek sturen om je de activatiemail opnieuw toe te sturen. We zullen je dan zsm helpen om in te loggen op ons forum.

===============

VOORWAARDEN

Door het bezoeken/gebruiken van "Kattenforum De Kattensite" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "Kattenforum De Kattensite" of "http://www.dekattensite.nl/phpBB2"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, bezoek/gebruik "Kattenforum De Kattensite" dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Kattenforum De Kattensite". Als je wel gebruik blijft maken van "Kattenforum De Kattensite", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan worden gedownload op www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "Kattenforum De Kattensite" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "Kattenforum De Kattensite" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch "Kattenforum De Kattensite", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

LET OP!

Door zelf gegevens, uitspraken of reacties op "Kattenforum De Kattensite" te zetten, geef je de houder (eigenaar) van "Kattenforum De Kattensite" toestemming om die gegevens of uitspraken te publiceren. Je kunt niet vragen om je reactie(s) in zijn geheel te verwijderen, omdat deze in de meeste gevallen deel uitmaken van een discussie, waarin ook anderen gepost hebben. Je kunt de houder van "Kattenforum De Kattensite" wel vragen de tot jouw persoon herleidbare gegevens uit je reactie te verwijderen. Een goede manier om dit te vermijden is, om geen persoonlijke gegevens in forumposts te zetten of geen gebruik te maken van "Kattenforum De Kattensite".De goedkoopste kattenartikelen

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling