RSS
 

Minina the Cat en Kitty Clips

02 mrt

Afgelopen week ontvingen wij via cadeau.nl ‘Minina the Cat’ en de ‘Kitty Clips’. Beide cadeaus waren mooi en netjes ingepakt in cadeauverpakking met een grote strik.

Minina the Cat van Leschi
Minina is een warmtekussen in de vorm van een liggende kat en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is gemaakt van fleece, wat heerlijk soepel en zacht aanvoelt. Minina is gevuld met organische tarwe en blijft, na opwarming in de magnetron of oven, vrij lang warm. Hoelang je het warmekussen moet opwarmen, staat duidelijk vermeld op de verpakking.

Wat kun je er eigenlijk mee? Heb je bijvoorbeeld last van je nek of schouders, dan kun je Minina om je nek en schouders leggen. Door de warmte werkt het direct ontspannend. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon tegen je aan leggen als je het koud hebt. Één klein minpuntje. Als je Minina net hebt opgewarmd, dan voelt het een beetje vochtig aan. Maar dat is nauwelijks een reden om de Minina te laten liggen.

Minina the Cat is een leuk cadeau voor jezelf maar ook perfect om weg te geven. Bijvoorbeeld als knuffelbeest voor kinderen.

Kitty Clips van The Zoo
Met deze set zwarte Kitty clips kun je foto’s, kaarten of tekeningen ophangen aan een touw. Maar ze zijn bijvoorbeeld ook te gebruiken als losse paperclips.
De katten clips hebben 4 verschillende vormen. In totaal bestaat deze set uit 8 clips.

Ze zijn erg leuk om te zien en de spelende vormen zijn heel herkenbaar.

Meer informatie:
http://www.cadeau.nl/minina-the-cat.html
http://www.cadeau.nl/kitty-clip.html

 
Geen reacties

Gepost door Sabertooth in Acties, Nieuws

 

Tags: , , , , ,

Reageren