RSS
 

Kat overleeft centrifuge

27 mei

De Australische baasjes van een kat schrokken zich dood toen ze na een wasbeurt de machine openmaakte en het dier duizelig naar buiten stapte.

Kat overleeft centrifugeDe vier maanden oude Kimba was waarschijnlijk naar binnen geklommen en lekker in de vuile was gaan liggen. Tot baasje Lyndsay Rogers een koud wasje van, gelukkig maar, 30 minuten ging draaien.

De verbazing was groot toen het programma was afgelopen en Kimba in het apparaat bleek te zitten. Na de wasbeurt en centrifuge zag de normaal zo elegante Pers er echter niet meer zo goed uit. “Ze bleef op haar zij liggen en reageerde nauwelijks”, zegt Lyndsay. Haar ogen waren aangetast door het wasmiddel en moesten door een dierenarts behandeld worden. Enkele uren nadat het personeel haar temperatuur weer normaal had gekregen en het dier aan een infuus lag, knapte het beestje zienderogen op. Twee weken later was Kimba weer helemaal in orde.

“Het is ongelofelijk dat ze het heeft overleefd, maar ze heeft wel veel geluk gehad.”

 
Geen reacties

Gepost door Sabertooth in Nieuws

 

Tags: , , , ,

Reageren